V.g. ge mig ditt stöd för min sak

Till Dig som har hittat min hemsida: Alla drabbas vi då och då av att vi måste anlita läkare för att komma till rätta med olika hälsoproblem. När jag söker upp en läkare, då måste jag enligt min mening till etthundra procent (till 100 %) kunna utgå från och kunna lita på att läkaren ALDRIG NÅGONSIN, UNDER INGA SOM HELST OMSTÄNDIGHETER ljuger för mig eller lurar mig eller manipulerar mig eller undanhåller / förtiger livsviktiga upplysningar eller informationer för mig. Dessutom måste jag till etthundra procent (till 100 %) kunna utgå från och kunna lita på att läkare ALLTID OCH UNDANTAGSLÖST respekterar min lagstadgade självbestämmanderätt när det gäller val av behandlingsmetod och när det gäller val av läkemedel. Läkarbehandling gäller min egen, enskilda, individuella mänskliga kropp. Över behandlingen av min enskilda mänskliga kropp skall jag och vill jag äga suverän enskild bestämmanderätt. Ingen läkare skall någonsin bestämma / besluta om behandlingen av min egen kropp utan att dessförinnan ha fullgjort sin lagstadgade upplysnings- och informationsplikt och utan att till fullo och undantagslöst respektera min egen, personliga, individuella självbestämmanderätt.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Joachim Freiherr von Zedlitz-Neukirch, den 4. apr, 2018
Hej, Tina, beklagar mitt sent komna svar på Ditt inlägg. I min specifika läkarbok:

"Perssons Kardiologi, Hjärtsjukdomar hos vuxna, författare: Jerker Persson, medicine doktor vid Lunds Universitet, Martin Stagmo, medicine doktor vid Lunds Universitet, sjätte upplagan, Ystad / Malmö i oktober 2007"

står följande medicinskt vetenskapliga bedömning på sidan 103, citat:

"Långsiktig farmakologisk terapi: Acetylsalicylsyra (ASA) i lågdos, 75 mg dagligen, är en etablerad behandling, och används även i primärpreventivt syfte" !

Det betyder att Din husläkares skakande på huvudet är inte etablerad medicinsk vetenskap

Med vänliga hälsningar
Rinkaby, den 04 april 2018
Joachim Freiherr von Zedlitz-Neukirch
E-post:
Skrivet av Tina, den 12. jan, 2017
Intressant det du skriver om att du använder
Barnalbyl, det innehåller väl acetylsalicylsyra, fick höra när jag var i Grekland att många av befolkningen använder sig just av detta medel för blodförtunning och att det har en antiinflammatorisk effekt.Tog upp det med min Husläkare hon skakade på huvud och undrade hur jag kunde tro på något sådant!
E-post:
Skrivet av Reina, den 25. apr, 2016
Jag älskar gul färg
Skrivet av Joachim von Zedlitz, den 4. maj, 2015
Hej, Kjell, tack för Din fråga. Ber om ursäkt att jag svara först nu. Det är sällan att någon ställer en fråga.

Om min mor alljämnt levde och jag hade fått veta att hon behandlades med råttgift = Waran, då hade jag tillsammans med min mor med stor sannolikhet valt två alternativ:
1. Självbehandling med Barnalbyl / Albyl Minor 250 mg till max 375 mg, det vill säga en till en och en halv tabletter dagligen. Jag själv tar denna självbehandling sedan år 1989/1990, då den rekommenderades av en läkare i Åhus. Även min facklitteratur i medicin: "Perssons Kardiologi", oktober 2007, upplaga 6:5 rekommenderar denna formen av självbehandling.
2. Pradaxa (Dabigatran) har det skrivits mycket om sedan 2012, då jag upptäckte vansinnet med råttgiftet Waran. Framför allt Uppsala universitet har publicerat flera pressmeddelanden / faktablad angående Pradaxa. I övrigt kan Du kontrollera innehållet i Pradaxa på Fass.se. Detta vore mina två förstahandsalternativ.
3. Xarelto (Rivaroxaban) och Apixaban (Eliquis) har det också skrivits mycket om som alternativ till Waran. Kolla innehållet på Fass.se.
4. Fass.se: Där kan Du skriva en sökrubrik: "Antioxidantia", då får Du upp en lång lista på alternativa antioxidantia medel jämfört med Waran.
5. Du kan även söka på Google med sökrubriken: Antioxidantia eller Blodförtunnande medel.

Mina rekommendationer baseras på egna erfarenheter och på egna sökningar på Internet och på rekommendationer i medicinsk facklitteratur.

Med vänliga hälsningar
Joachim von Zedlitz
E-post:
Skrivet av Kjell Estehag, den 27. apr, 2015
Jag står på Waran sedan några år pga förmaksflimmer. Vilka alternativa mediciner anser du kan komma i fråga om jag önskar ersätta Waran med annan blodförtunnande medicin. Innan jag började med Waran tog jag Trombyl 75 mg.
E-post:

Senaste kommentarer

28.01 | 18:32

Hej, Tina, sex år har gått sedan min mors död. Men fortfarande utgör det sättet på vilket hon dog en fasansfull mardröm för mig, och kommer att förbli så.

...
12.01 | 11:45

Herregud när man läser detta, så hemskt!

...
03.05 | 14:02
Waran=Råttgift dödar har mottagit 3
27.04 | 15:27
Nobeldagen-vetenskap har mottagit 1
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS